Plegt Biodiesel - Contact


 Wij zijn inzamelpunt van frituurolie en -vetten in Nederland en Duitsland

Home Inzamelpunt Contact
Menu algemeen
Disclaimer

Dit is de site van PLEGT BIODIESEL in Tubbergen.

Foto’s, logo’s, formats en teksten mogen zonder schriftelijke toestemming van PLEGT BIODIESEL niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

De site is met de grootst mogelijke zorg samengesteld door Bas en Ben Deterink (B&B Webdesign) en Remi Buijvoets

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van onze internetsite besteden is het mogelijk dat de informatie, die op deze website wordt gepubliceerd, onvolledig of onjuist is. De informatie op deze website wordt regelmatig bijgewerkt en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

PLEGT BIODIESEL is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze site en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.

Ook kan PLEGT BIODIESEL geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van, of fouten of vertraging in, het verstrekken van informatie.

PLEGT BIODIESEL garandeert niet dat naar haar gestuurde e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

PLEGT BIODIESEL aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de site waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

Aan typefouten en prijsinformatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

© PLEGT BIODIESEL - 2011


Plegt Biodiesel
Harp 25
7651 HA Tubbergen
Telefoon: 0546-800776
Mobiel: 06-36303294

Kamer van Koophandel: 08.157.882

Ons VIHB nummer is: OV511146VIHB

     © Plegt Biodiesel 2012  |  Disclaimer Home  |   Nieuws  |   Inzamelpunt  |   Inloggen  |   Contact